Monday, March 9, 2009







Hotel "Bojatours" se nalazi u centru Podgorice, glavnom gradu Crne Gore.Hotel raspolaže sa 20 soba od kojih su 11 sa francuskim ležajem, 6 dvokrevetnih, 2 jednokrevetne i 1 lux apartman (koji sadrži tri sobe sa francuskim ležajem, dnevnu sobu, kuhinju, trpezariju, dvije terase, kupatilo sa jakuzi kadom i mini toalet).Sve sobe imaju centralno grijanje, klima uređaj, tv,i satelitsku antenu, telefon, mini bar, kompjuter sa besplatnim korišćenjem interneta 24 sata.U sklopu hotela nalazi se teretana-fitness centar (aerobik, sauna, teretana), za goste hotela besplatno.Hotel ima svoj restoran gdje gosti imaju doručak na bazi švedskog stola.Takođe u sklopu hotela posluje turistička agencija koja se bavi prodajom domaćih i međunarodnih avio karata i uslugama rent a car-a. Mogućnost prevoza za goste hotela na relaciji aerodrom TGD – hotel – aerodrom, cijena u jedniom pravcu iznosi 7e, a u povratku 14e.Ono što Hotel "Bojatours" čini posebnim za veliki broj posjetilaca uglavnom poslovnih ljudi, osim odlične lokacije je njegova veoma kvalitetna ponuda u visokom rangu od 4 zvjezdice.

7 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. jako mi se svidja hotel, najvise to sto je u centru grada...koliko je udaljen od glavnog trga??
    I da li popust vazi samo za grupe, ili i za individualne korisnike vasih usluga??

    ReplyDelete
  3. Postovana,

    Hotel je udaljen 450 m od glavnog trga.
    Popusti vaze i za individualne korisnike u zavisnosti od broja nocenja .Stim sto grupe dobijaju popust u startu a individualci nakon 7 nocenja ukoliko ne znaju kada ce napustiti hotel.Ukoliko nam unaprijed dostavite broj nocenja takodje se formira cijena sa odobrenim popustom.

    Nadamo se da ce Vam informacije biti korisne i da ce te nas ubrzo posjetiti.

    Lijep pozdrav

    Bojatours

    ReplyDelete
  4. Iz prilozenih informaija sticem utisak da se radi o izuzetno luksuznom hotelu koji zadovoljava potrebe savremenog covjeka.
    Izuzetno sam zainteresovana i ubrzo cu vas posjetiti!
    prijatan pozdrav

    ReplyDelete
  5. Postovana,

    Veoma smo zadovoljni sto vam se dopada nas hotel i nastojacemo da opravdamo Vasa ocekivanja.
    Ukoliko zelite da nas posjetite kontaktirajte nasu booking sluzbu putem br.telefona +382 20 621240 ili putem e-mail bojatours@cg.yu

    S postovanjem

    Vas Bojatours

    ReplyDelete
  6. Inspiring and intelligent. Saunas have Gains.   saunajournal.com

    ReplyDelete